Hawkwood Basement Renovation10 Photos
This once dark basement is transformed into a sleek and luxurious space perfect for entertaining. With a "U" shaped configuration, bulkhead, and a support beam that could not be removed, the focus was on maximizing function by creating four separate areas. A dining area; large seating area; dry bar and wet bar. With a walk-out patio sliding door to the back yard, this basement family room is a perfect spot for relaxation and fun. Designed by: WW Design Studio Photos: Zoon Media Renovations: Talee Renovations

Hawkwood Basement Renovation

Multi-functional basement family room gets cozy in shades of grey. Design: WW Design Studio Photo: Zoon Media Renovation: Talee Renovations

Hawkwood Basement Renovation

The former fireplace was very traditional in feel so we opted to go more modern with clean lines. Design: WW Design Studio Photo: Zoon Media Renovation: Talee Renovations

Hawkwood Basement Renovation

The perfect spot for lounging. Design: WW Design Studio Photo: Zoon Media Renovation: Talee Renovations

Hawkwood Basement Renovation

This corner was being under-utilized so we created a sleek dry bar for entertaining. The strip mosaic was run vertically to visually create height in the bulk head ceiling. Design: WW Design Studio Photo: Zoon Media Renovation: Talee Renovations

Hawkwood Basement Renovation

The wet bar gets a makeover. Design: WW Design Studio Photo: Zoon Media Renovation: Talee Industries

Hawkwood Basement Renovation

The wet bar gets a makeover. Design: WW Design Studio Photo: Zoon Media Renovation: Talee Industries

Hawkwood Basement Renovation

Accessories add coziness to the space. Design: WW Design Studio Photo: Zoon Media Renovation: Talee Industries

Hawkwood Basement Renovation

Throws and more throws. Design: WW Design Studio Photo: Zoon Media Renovation: Talee Industries

Hawkwood Basement Renovation

Finishing touches. Design: WW Design Studio Photo: Zoon Media Renovation: Talee Industries

Hawkwood Basement Renovation

Bar height table and stools are perfect for casual entertaining and TV viewing! Design: WW Design Studio Photo: Zoon Media Renovation: Talee Industries